Ενημερωτική ημερίδα στην Κομοτηνή

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου "The Healthy Municipality", η Αναπτυξιακή Ροδόπης διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο Αχίλλειον στην Κομοτηνή

Την έναρξη της ημερίδας θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΡΟ. Α.Ε. κ. Τσαλικίδης Νικόλαος, ενώ θα ακολουθήσει συνοπτική παρουσίαση του έργου από το φορέα και παρουσιάσεις των παραδοτέων των δράσεων.

Οι παρευρισκόμενοι φορείς και πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ωφέλειες που προκύπτουν από την υλοποίηση του έργου, να εκφράσουν τις απόψεις τους και να συζητήσουν τις προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξης των αποτελεσμάτων του έργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο "The Healthy Municipality" συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους των κρατών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG V-A “Ελλάδα- Βουλγαρία 2014-2020”.

Attachments:
FileDescriptionFile sizeLast modified
Download this file (program.pdf)Πρόγραμμα ΗμερίδαςΠρόγραμμα Ημερίδας161 kB27-11-2019
Download this file (prosklisi.pdf)Πρόσκληση ΗμερίδαςΠρόσκληση Ημερίδας152 kB27-11-2019
Download this file (deltiotypou.pdf)Δελτίο ΤύπουΔελτίο Τύπου215 kB27-11-2019


“This webpage has been produced with the financial assistance of the European Union. The contents of the webpage are sole responsibility of Regional Development Agency of Rodopi S.A. - ANRO S.A. and can in no way be taken to reflect the views of the European Union, the participating countries the Managing Authority and the Joint Secretariat”

© 2024 ANRO. All Rights Reserved.
Terms & Conditions - Privacy Policy